Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изобщо не съм и се нарадвал...реших да я пусна за проба, пък то веднага се намери някой...още не съм решил дали да я продавам, страшно ме кефи, тъкмо си направих всичко по нея и сега на пролет мислех и едно цялостно пребоядисване, че ме дразнят драскотините.
    Alfa 159 2,4 JTDm Q4
    ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
    ex Alfa 156 1,9 JTD
    ex Alfa 75 1,8

Comment

• Препоръки за покупка

Колеги ,търсенето продължава.
      Търся 159,дизел,до 8000€ макс.
      Помагайте с препоръки и оферти.
      Благодаря.
      When you're talkin' to yourself
      And nobody's home
      You can fool yourself
      You came in this world alone, alone

Comment

• Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение

А аз къде си харча парите не те интересува. Със сигорност преди да ги изхарча мисля повече от теб.
        Аман от философи!
        Прав си, със сигурност не ме интересува как си харчиш парите.
        Както и със сигурност виждам с каква мисъл си харчиш парите -> за справка кора за 600лв.
        Както един път го казах - докато има балъци, ще има и тарикати.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от guns Покажи съобщение
          Колеги ,търсенето продължава.
          Търся 159,дизел,до 8000€ макс.
          Помагайте с препоръки и оферти.
          Благодаря.
          е за тея пари ако не можеш да си намериш отваряй сайтовете в чужбина и почвай да гледаш
          sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Използвам раздела да се извиня на колегата guns, че го подведох. Подведох се заради случайно попадане на тази обява http://www.cars.bg/c1010135
            Доста ми хареса на пръв поглед и днес ходих да я тествам...Грешка на C-Can комуникация и постоянно излиза, грешки на ESP и ABS, уж изчезнаха...отвратителна некомфортна откъм седалки, особено задните които хем трима човека трудно биха се събрали, хем и разстоянието до тавана е 2,3 пръста и като за капак твърда и равна като пейка в парка. Предните са една идея по-добре но в сравнение със 159-ката също толкова неудобни. Накрая се оказа, че не е 2010 а е 2008 и не е на 126000км а е на 262000. Единственото хубаво е, че е Абарт пакет някакъв и че е фейслифт.

За финал искам да кажа, че 159-ката яко вдигна левъл и чак ме хваща страх, че няма да има с какво да я заменя като дойде време...
            Alfa 159 2,4 JTDm Q4
            ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
            ex Alfa 156 1,9 JTD
            ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първоначално публикувано от pesho_kj Покажи съобщение
              Използвам раздела да се извиня на колегата guns, че го подведох. Подведох се заради случайно попадане на тази обява http://www.cars.bg/c1010135
              Доста ми хареса на пръв поглед и днес ходих да я тествам...Грешка на C-Can комуникация и постоянно излиза, грешки на ESP и ABS, уж изчезнаха...отвратителна некомфортна откъм седалки, особено задните които хем трима човека трудно биха се събрали, хем и разстоянието до тавана е 2,3 пръста и като за капак твърда и равна като пейка в парка. Предните са една идея по-добре но в сравнение със 159-ката също толкова неудобни. Накрая се оказа, че не е 2010 а е 2008 и не е на 126000км а е на 262000. Единственото хубаво е, че е Абарт пакет някакъв и че е фейслифт.

За финал искам да кажа, че 159-ката яко вдигна левъл и чак ме хваща страх, че няма да има с какво да я заменя като дойде време...
              а някой каза,че били хубави
              sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Здравейте колеги.
                Някой да знае нещо за тази хубавица, че и аз съм решил да ставам собственик на 159?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=8lkwkh

Благодаря предварително за отговорите

Comment

• "Не са малко париците, радвам се че собственика преди мен ги е дал.
                  Като изработка, точност, протекция е страхотна. "

Бо, поне вземи малко внимавай като четеш! Аз както казах пари не съм дал за кората...ма ти май по-далеч от емблемата на бмв не виждаш
                  sigpic
                  Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Мнения за тази?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...7&slink=8lnr6s

Благодаря.
                    When you're talkin' to yourself
                    And nobody's home
                    You can fool yourself
                    You came in this world alone, alone

Comment

• http://www.autoscout24.bg/Details.as...000&asrc=st|fs и от 59ките имало selespeed джакпоти !
                      ...

Comment

• [QUOTE=Drag0;1391465]http://www.autoscout24.bg/Details.as...000&asrc=st|fs и от 59ките имало selespeed джакпоти ! [/QUOTE
                        Голям джакпот , от едната страна с лети джанти от другата с тасчета.Егати добросъвестния продавач , кой знае какво още ще излезе ако някой иде на място ?!?!?
                        Alfa Romeo Giulietta 170hp

Comment

• Тук май отдавна вече не може да се получи полезна инфо за някоя кола и темата трябва да стане общи приказки. Зададох конкретен въпрос , а следващите постове са отново хранилка. Май в време за админа да поизстрие малко постове. Мислех, че тук темата е за помощ, а не за спорове. Чета форума от години, а се е превърнал в ЦИРК!

Comment

• Първоначално публикувано от the_gotinia Покажи съобщение
                            Тук май отдавна вече не може да се получи полезна инфо за някоя кола и темата трябва да стане общи приказки. Зададох конкретен въпрос , а следващите постове са отново хранилка. Май в време за админа да поизстрие малко постове. Мислех, че тук темата е за помощ, а не за спорове. Чета форума от години, а се е превърнал в ЦИРК!
                            Ти откри топлата вода,тук отдавна не се отговаря на някакви си "навлеци" посмели да влязат в "светая светих" и да зададът въпрос.
                            Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5

Comment

• Първоначално публикувано от the_gotinia Покажи съобщение
                              Здравейте колеги.
                              Някой да знае нещо за тази хубавица, че и аз съм решил да ставам собственик на 159?

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...4&slink=8lkwkh

Благодаря предварително за отговорите
                              Колата е наточена и ремапната доста яко, колегата е от Карнобат и скоро беше счупил турбина ако не се лъжа...имаше някакви интервенции. Иначе вървеше страшно...
                              Alfa 159 2,4 JTDm Q4
                              ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
                              ex Alfa 156 1,9 JTD
                              ex Alfa 75 1,8

Comment

• От такива напъни и интервенции, аз дори не бих я гледал, че си е риск. Умната с такива бързи калинки.
                                sigpic
                                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Working...
                                X